raz świeci a raz nie...

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • pstryku1
    Classic
    • 2011
    • 8

raz świeci a raz nie...

Zamieszczone przez t271828
    Zamieszczone przez krzysiek83wpr
    Zamieszczone przez rkb
    przerwsze 2 tysie daje se na wstrzymanie, mysle ze spokojnie bedzie mniej niz 11 bo jezdze sam, ciekawe tez czy tak jak w przypadku innych silnikow nie bedzie jakiegos gratisa pod maska
    Na więcej niż wpisane w katalogu nie licz, Oni itak zazwyczaj podają wartości lepsze niż realnie. 11s to itak bardzo dobry wynik, 10-15lat temu zarezerowany dla silników 1.8-2.0
    OIDP seryjnie 1.4 tsi maja cos kolo 130 koni wiec przy 1.2 tez liczylbym na wiecej niz
    katalogowo. IMO po prostu wola dac ciut wiecej zeby nie miec reklamacji, ze silnik jest
    slabszy niz obiecywali.

skąd masz info że jest więcej niż 122 w 1.4? ja tego nie slyszalem
    pstryku1
  • kamil-1984
    Drive
    • 2010
    • 40

raz świeci a raz nie...

Witam
    Od kiedy kupiłem Octavię mam problem z oświetleniem wewnątrz samochodu (przy lusterku wstecznym).
    Raz się zaświeci jak się otworzy drzwi, a raz nie. Od pasażera z przodu jak się otworzy to wogóle nie działa. Natomiast jak się otworzy tylnie drzwi to wogóle się nie zaświeca się z przudo (ale to chyba tak ma być bo mam tylko oświetlenie przy lusterku)
    Druga sprawa to nie świeci się lampka w drzwiach z przodu od pasażera, a żarówka jest dobra.

Jak miałem kiedyś Ładę to była tam takie trzepienki wciskało się je i świeciło albo nie, a tu w skodzie nie wiem na jakiej zasadzie to działą.

Proszę o pomoc.

p.s. a z tyłu to mam zamiar sobie dorobić jakieś oświetlenie nad głowami bo strasznie ciemno, a z tyłu są tam jakieś czujniki załączania?
    pozdrawiam
    4x4 2.0 AZJ Adventure

Komentarz

• tom2212
      RS
      • 2008
      • 3892

problem z mikrostykiem w zamku drzwi albo wymienic albo wyczyscic bylo juz o tym na forum

Komentarz

• kamil-1984
        Drive
        • 2010
        • 40

a dokładnie gdzie w zamku.
        trzeba rozkręcić ten zamek co jest w drzwiach?
        4x4 2.0 AZJ Adventure

Komentarz

• kiniors
          Drive
          • 2009
          • 61

Poczytaj tutaj http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=8013

Komentarz

• kamil-1984
            Drive
            • 2010
            • 40

OK

Wiele się rozjaśniło.

A czy ktoś robił podświetlenie dla pasażerów z tyłu? Czy w tylnich drzwiach też są te mikrowłączniki????
            pozdrawiam
            4x4 2.0 AZJ Adventure

Komentarz

Pracuję...